У мережі розповіли про те, що в Запоріжжі тимчасово змінили рух громадського транспорту.

Таким чином, повідомляється, що влада рекомендує місцевим жителям більш ретельно планувати свої маршрути. Про це розповіли в прес-службі Запорізької міської ради.

Станеться це сьогодні, середу, 10 червня. З 9 годин ранку до 13:00, тролейбуси, які їздять за маршрутом 3, 8, 11, 17 перестануть їздити. Це пов'язано з тим, що потрібно буде перевірити трансформатори струму.

У Запоріжжі обмежать роботу громадського транспорту, фото: скріншот з відео

Після того, як роботи завершаться, громадський транспорт зможе знову відновити свою роботу.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що раніше, мер Києва, Віталій Кличко заявив про те, що, у зв'язку з тим, що людей на вулицях стає все більше, деякі станції будуть обмежені на вхід.

В Україні продовжують знімати карантинні заходи, і це відчувається. Якщо раніше щодня в столичному метрополітені їздило менше 500 тисяч людей, то вже зараз, це число зросло до 800 тисяч. Тому, щоб не допустити тисняви, було прийнято обмежити роботу станцій, де найбільше людей. Мова йде Про станції Чернігівської, Лісовий, Академмістечку, Святошино та Почайною. Але, столичний голова зазначив, що це не означає, що їх закриють, просто в годину пік будуть пускати менше людей.

Нагадаємо, Європа змінить правила авіаперельотів після ослаблення карантину, як потрапити за кордон. Після відновлення авіасполучення для пасажирів зміняться правила.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Папа Римський Франциск закликає всіх молитися разом, щоб подолати наслідки пандемії.

Також Знай.иа" антисептики, маски і вимірювання температури — у Моз пояснили, як буде працювати громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва.