Стало відомо про те, що в Запоріжжі, п'яний радник мера влаштував аварію. Як це сталося, перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у Вознесенському районі міста Запоріжжя. Радник мера Володимир Кияниця потрапив у ДТП. При цьому, відомо, що він був п'яний. Аварія сталася у вівторок, 9 червня, ближче до вечора.

Керівник організації «Національні дружини», Олександр Строкин, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував ролик, на якому співробітники правоохоронних органів зачитують протокол екс-чиновнику.

Советник Буряка Кияница Владимир Васильевич алкогольном опьянение (1,8прм) совершил ДТП.

Geplaatst door Александр Строкин op Dinsdag 9 juni 2020

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Була перевірка також у нарколога, яка показала, що в крові п'яного водія було 1,8 проміле алкоголю.

Нагадаємо, що Володимир Кияниця, протягом п'яти років, з 2005 року, працював у Дніпровській районній адміністрації. Після цього, він балотувався в мери міста Запоріжжя, а на даний момент є радником мера міста Володимира Буряка.

Проти нього було складено адміністративний протокол. Найімовірніше, цим він не відбудеться, і його чекають великі проблеми на роботі. Поліцейському він заявив, що у нього до нього немає ніяких питань, і мовчки підписав протокол.

Володимир Буряк поки що ніяк не прокоментував дану ситуацію.