У мережі розповіли про те, що жителі Запорізької області побачили великого павука, який налякав всіх.

Таким чином, повідомляється, що отруйний павук був помічений у селі Федорівка, яка розташовується в Запорізькій області. Очевидці говорять про те, що довжина його тіла була більше п'яти сантиметрів. Про це пише інформаційний портал "Індустріалка".

У Запоріжжі помітили величезного павука, фото: Індустріалка

Чіпати павука ніхто не ризикнув, лише сфотографували, і поділилися фотографіями в соціальних мережах. Але, таким сусідством вони були сильно налякані.

Виходячи з фотографії, стало відомо, що це південноросійський павук, який зараз все частіше зустрічається на цій місцевості. Особливо, в останні пару років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Все, як повідомляється, в Запорізькій області живе два павука, які є отруйними. А саме, вищезгаданий тарантул, і також каракурт. Особливо активні і небезпечні він саме в жаркий час року, тому не дивно, що місцевим жителям «пощастило» його зустріти.

Хоча тарантул і вважається отруйним павуком, для людини укус не смертельний. По хворобливості нагадує укус шершня і викликає набряк. Однак, якщо вас все-таки вкусив павук, краще не ризикувати і негайно звернутися до лікаря. Ні в якому разі не рекомендується займатися самолікуванням.

Нагадаємо, Глобальне потепління масово знищить мільйони живих істот, які наслідки кліматичного Апокаліпсису.

Як повідомляв портал "Знай.иа", глобальне потепління перетворить Європу в пустелю, торкнеться і України - прогноз на 80 років.

Також Знай.иа" писав, що глобальне потепління залишить відпочиваючих без пляжів, скільки райських куточків зникне