У мережі розповіли про курйозної історії з підлітком із Запоріжжя. Пересувався по місту на лижах.

Таким чином, повідомляється, що це сталося днями, вже влітку. Очевидці, побачивши це, почали знімати підлітка на камери своїх смартфонів.

І ось, як відомо, пересувалися вони на Соборному проспекту, поблизу місцевої бібліотеки. Два підлітка просто прогулювалися по місту, нічого незвичайного, якби не одне але. Один з них йшов по тротуару на лижах. Про це пише інформаційний портал «Субота».

Що саме змусило його надягти лижі на початку червня – залишається загадкою для всіх. Можливо, підлітки просто знімали відео в соціальні мережі, або ж, це певний спосіб «скандинавської ходьби» - залишається лише гадати.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що не всі помітили підлітка на лижах, звернули на це увагу небагато, але, все ж, це дивно. У соціальних мережах коментатори жартують про те, що хлопчик просто сподівається, що майбутня зима буде сніжна, тому лижі, щоб покататися, він приготував заздалегідь, за півроку.

Ролик вмить розлетілися по всій мережі, і тепер про це говорять не тільки в Запоріжжі, але і в багатьох областях України.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі зловили банду в погонах.

Як повідомляв портал "Знай.іа" молодого львів'янина жорстко побили п'ять чоловіків.

Також "Знай.іа" писав, що у Тернополі чоловік облив дружину окропом.