У мережі розповіли історію про те, як начальник райвідділу Запоріжжя побився з адвокатом. Сталося це на базі відпочинку, після чого він був усунений від служби.

Таким чином, повідомляється, що під час святкування якоїсь події, на базі відпочинку почалася бійка між начальником Запорізького райвідділу і адвокатом. У підсумку, Дмитро Попов був практично відразу відсторонений від своєї посади. Про це повідомляє інформаційний портал «Акцент».

У Запоріжжі за бійку звільнили начальника райвідділу, фото: Акцент

Сталося це на базі відпочинку «Львів», де співробітники правоохоронних органів щось святкували. Після цього почався конфлікт, який переріс у бійку між людьми, які вже згадувалися вище.

В результаті, на місце навіть довелося викликати співробітників поліції, і офіційно, у конфлікту є продовження. Дмитро Попов, за останньою інформацією, розраховував на те, що отримає підтримку від Миколи Лушпієнка, який є головою обласного ГУНПН, але цього не сталося.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Начальнику райвідділу запропонували написати рапорт на переведення на посаду слідчого і заявили, що він звільнений.

В керівництві ГУНП Запоріжжя заявили про те, що вони в цьому питанні займають принципову позицію стосовно своїх співробітників і їх поведінки, а Дмитро Попов порушив норми етичної поведінки, ось і поплатився за це.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.іа" в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.іа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.