Стало відомо про те, що в Азовському морі були помічені перші медузи в цьому році.

Таким чином, повідомляється, що літо тільки почалося, а в Бердянську, який у Запорізькій області, вже з'явилися медузи. Це при тому, що в минулому році, нашестя медуз спостерігалося ближче до другої половини літа, а саме в кінці липня – у серпні.

Медузи-корнероты з'явилися в таких курортних місцях, як Генічеськ, Приморськ, а також Кирилівка. Найбільше їх було біля Федотової Коси та на Бірючому. Експерти тоді пояснили, що їх нашестя обгрунтовано тим, що в Азовському морі підвищилася солоність.

У цьому ж році, їх поява сталося аномально рано, як говорять експерти. Навіть вода ще недостатньо тепла, в Бердянську температура моря становить 22 градуси.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Відпочиваючі знайшли медузу, і навіть зняли про це відео. Вони знімали її з оптимізмом, кажучи про те, що наявність медуз показує, наскільки чисто море.

Варто відзначити, що вона ще зовсім маленька, і мабуть просто заблукала в море.

Нагадаємо, що на курортах Запорізької області стало з'являтися все більше людей. Все завдяки тому, що в Україну прийшло різке потепління, і температура повітря уже кілька днів близько 30 градусів тепла.

Нагадаємо, кияни вирвалися з карантину на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Моз анонсували відкриття баз відпочинку.

Також портал Знай.иа писав, що 10 регіонів України не готові до ослаблення карантинних заходів із-за того, що не відповідають критеріям.