Стало відомо про те, що на одному з запорізьких курортів пройшла пляжна вечірка, яка закінчилася лікарнею.

Таким чином, повідомляється, що неабияк випили відпочиваючі влаштували розбірки на нічній дискотеці на пляжі. Про це повідомили в місцевому популярному Telegram-каналі «Новини Запоріжжя».

Стався цей інцидент в курортному Приморську на відкритому повітрі, де проходила пляжна дискотека. Все було добре, поки справу ледь не закінчилося трагедією для двох туристів, які вирішили відпочити. В результаті, їм обом знадобилася кваліфікована допомога фахівців, і вони були доставлені в лікарню.

Інцидент стався ще на минулих вихідних на центральному пляжі Приморська. Там нічна дискотека закінчилася двома черепно-мозковими травмами та переломом ребер.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Що саме стало причиною бійки – невідомо. Можливо, вся справа в алкоголі, якого було випито дуже багато, а може дійсно щось сталося. Про це ніхто нічого не повідомляє.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Миколаївщині правоохоронці затримали двох раніше судимих чоловіків, які вдерлися у дім до 83-річної жінки і, жорсткого побивши її, обікрали.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Як наголошується, інцидент мав місце в селищі Криве Озеро. Саме там зловмисники розбили вікно літньої кухні пенсіонерки і проникли всередину. Потім напали на бабусю; побили і забрали 200 гривень та мобільний телефон.

Нагадаємо, що у Києві банда малоліток побила охоронця.

Як повідомляв портал Знай.іа, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків.

Також портал Знай.іа писав, що в Прилуках продовжує гриміти справу про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко.