У мережі розповіли історію про собаку із Запоріжжя, яку повернули до притулку, з якого її забрали близько восьми років тому.

Таким чином, повідомляється, що в запорізький притулок під назвою «Дай лапу, друже», була повернена собака Фея, яку вісім років тому брали в цьому ж місці.

Як відомо, минулі господарі просто відмовилися від собаки, яка все своє свідоме життя прожила в домашніх умовах. На даний момент за нею доглядають волонтери, як і в той день, коли її вперше привезли в притулок. Вона була поранена, і відправлена на лікування в ветклініку. Про це повідомив телеканал "TV5".

Волонтер Наталя Гушинова знайшла собаку на одному з перехресть, а сталося це ще в 2012 році. Волонтери відшукали небайдужих людей, які були готові взяти собаку Фею до себе.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вісім років вона прожила з господинею, після чого, в притулок подзвонили. На даний момент собака Фея знаходиться у ветеринарній клініці, в крихітному вольєрі. А це, як відомо, досить стресовий місце для тварин, які тривалий час жили в домашніх умовах.

Провести одну ніч у ветеринарній клініці коштує сто гривень. Також, можливо її потрібно буде перевести у місце, де люди доглядають в домашніх умовах за собаками. Це теж коштує грошей – близько півтори тисячі гривень на місяць, і це без харчування.

Нагадаємо, найпотворніший собака світу стала справжньою зіркою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Загадкова масова загибель десяти собак у Києві підняла на вуха копів всього міста - що відомо.

Також Знай.иа писав, що В Дніпрі агресивний собака покусав дворічну дівчинку - зірвався в ланцюзі, місто на вухах.