У мережі з'явилися нові подробиці про смерть маленької дівчинки в дитячому саду Запоріжжя.

Таким чином, повідомляється, що жінка, яку підозрюють у вбивстві маленького дитини, працювала з дітьми десь рік. Вона весь цей час працювала без ліцензії, і набирала дітей по оголошенню, перетворить власну квартиру в нелегальний дитячий садок.

Прокурор плакала: у Запоріжжі няня подушкою задушила дитину

У Запоріжжі 50-річна няня подушкою задушила півторарічну дитину, яку їй батьки залишили для догляду.😔 Жінка, яка за освітою є медсестрою, організувала у свій квартирі приватний дитячий садок і понад рік набирала на виховання дітей за оголошенням. Доглядаючи за півторарічною дівчинкою, няня примотала до її обличчя подушку, щоб та не кричала, а сама пішла займатися своїми справами. Через подушку на обличчі дитина захлинулася та померла.😭 Сама ж няня своєї вини не визнає. А подушку, яку вона прив’язала до обличчя дитини, називає ортопедичним валиком, який мав вберегти дівчинку від падіння з ліжка.

Geplaatst door Факти ICTV op Maandag 8 juni 2020

В суді родичі загиблої дитини погрожували підсудної, що обов'язково їй помстяться. Вихователька наполегливо продовжує доводити, що вона не вбивала, незважаючи на всі докази, які були надані суду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А відео, на якому видно, що вона душить дитину, Суханова Ірина прокоментувала так, що це не подушка, а ортопедичний валик, який потрібен для безпеки дитини.

Співробітники правоохоронних органів вважають, що цей предмет потрібен був їй для того, щоб закривати рот дітям, які невгамовно плачуть.

Також, крім цього, поліцією був отримані файли з комп'ютера підсудної, на яких є прямі докази того, що вона знущалася над дітьми, і навіть подымала на них руку.

Дітям було страшно, тому вони й плакали.

Нагадаємо, що дівчинка, яка померла, був усього один рік. Це був перший день, коли батьки відправили її в дитячий садок. Через годину надійшов дзвінок про те, що дитина мертва.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Також Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.