На Запоріжжя обрушилася сильна гроза і град розміром з перепелине яйце.

Про це повідомляє інформаційний портал vmestezp.org.

Так, недовго в Запоріжжі трималася тепла і сонячна погода, стихія знову внесла свої корективи. Так на регіон обрушилася сильна злива з градом.

Фото vmestezp


Град випав лише у деяких районах - найбільше "пощастило" жителям Олександрівського та Комунарського районів, де частинки льоду були найбільшими. Град був дуже великий, і іноді доходив до розміру перепелиного яйця.

Фото vmestezp


Запорожці в соцмережах діляться фото граду розміром з перепелине яйце і відзначають, що давно не пам'ятають такого в місті.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фото vmestezp



Через шквальний вітер в Запоріжжі також повалилися дерева. Зараз комунальники усувають всі наслідки негоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.