В Запоріжжі шукають зниклого безвісти 38-річного чоловіка. Про це розповіли в місцевій службі розшуку людей.

Наголошується, що Гудкова Романа Віталійовича в останній раз бачили ще 9 червня, коли він виїжджав з власного дому на автомобілі марки «Шевроле Авео» сріблястого кольору. Держномери авто - АР 5774 НС. Досі додому він так і не повернувся, даних про його місцезнаходження немає.

За інформацією правоохоронців, чоловік виглядає на свій вік, має близько 170 сантиметрів зросту, блакитноокий, голить голову налисо.

З особливих прикмет – шрам на лівій скроні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На момент зникнення розшукуваний був у джинсових бриджах світло-блакитного кольору, сіру шведку з малюнком в клітку, взутий в сандалі чорного кольору.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження чоловіка, просять повідомити поліції за телефонами гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали досвідченого злодія-гастролера з Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа на Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити і влаштував справжній погром на одному з кладовищ.

Також Знай.uа писав, що киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають.