Вчора, 13 червня, в міському РАЦСі Запоріжжя пара зіграла незвичайнЕ весілля. Свої стосунки узаконили байкери Олена та Олександр Вергизові.

Про це пише "Індустріалка".

Познайомилося подружжя на одній з байкерських тусовок. П'ять років вони дружили, спілкувалися і разом гуляли в одній компанії. Але потім зрозуміли, що відчувають один до одного щось більше, ніж просто дружбу. І рік тому вони стали парою.

байкерське весілля, фото: Індустріалка
байкерське весілля, фото: Індустріалка

Своєю появою біля РАЦСу закохані зробили справжній фурор. Їх супроводжував весільних кортеж з 20-ти байків. Перед весіллям Олена та Олександр попередили всіх друзів, в якому стилі вона пройде. І попросили одягатися в зручний одяг, щоб їхати тільки на байку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Традиціям не зраджували

Церемонія одруження пройшла за всіма правилами карантину. В зал дозволили пустити до 10-ти людей, і обов'язково — в масках.

Наречена зізнається, що карантин не порушив їх з чоловіком планів. Все пройшло так, як вони хотіли.

байкерське весілля, фото: Індустріалка
байкерське весілля, фото: Індустріалка

"Церемонія одруження пройшла так, як ми планували. Єдине — хотілося б, щоб в такий важливий момент нашого життя з нами були всі друзі і родичі, а не тільки 10 чоловік", - сказала наречена Олена.

Після офіційної частини байкери проїхалися проспектом Соборним. Згідно з традицією, після укладення шлюбу байкерів, їхні друзі мають супроводжувати молодих до місця гулянь. Як правило, це пікнік на природі.

байкерське весілля, фото: Індустріалка
байкерське весілля, фото: Індустріалка

І в цей раз байкери своїм традиціям не зрадили. Від РАЦСу вони їхали великою колоною. І це дуже сподобалося жителям Запоріжжя. Перехожі махали молодятам і знімали те, що відбувається на телефони, а проїжджаючі водії сигналили їм у відповідь.

байкерське весілля, фото: Індустріалка
байкерське весілля, фото: Індустріалка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині військовий зробив пропозицію коханій на плацу, розплакалися навіть генерали - квіти, колечко і заповітне "так"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Франківчани масово одружуються в розпал карантину - пандемія любові не перешкода, щасливі кадри

Також «Знай.ua» писав, що Молода пара львів'ян одружилися онлайн, карантин любові не перешкода - кадри першої весілля "по інтернету" зачепили України