Стало відомо про те, що в Запоріжжі збираються побудувати бункери зі стінами, товщина яких становить близько трьох метрів від радіації.

У Запоріжжі продовжують будівництво бункера, фото: Разом

Таким чином, повідомляється, що 7 жовтня минулого року, для запорожців точно запам'ятається надовго. Все тому що, в цей день був дан старт початку будівництва нового корпусу блоку дистанційно-променевої терапії Запорізького регіонального протипухлинного центру. Про це повідомляє інформаційний портал "Разом".

Нове обладнання міжнародного рівня, дозволить врятувати набагато більше пацієнтів, у яких існують проблеми зі здоров'ям.

Коли починалося будівництво, там був присутній другий секретар посольства Швеції в Україні Хильма Доустром. Вона каже, що Швеція пишається своїми результатами в лікуванні онкологічних захворювань. Elekta — це приклад інноваційних технологій в країні.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Ми щасливі, що ці сучасні технології представлять в Запоріжжі. Сподіваємося, що це обладнання допоможе вашому населенню» зазначила другий секретар посольства Швеції в Україні Хильма Доустром.

Лінійний прискорювач дозволить пацієнтам підводити дуже високі дози для руйнування пухлин, і при цьому будуть менше страждати здорові тканини. Гамма-терапевтичні апарати, хоч і в робочому стані, але давно застаріли, і на даний момент не дозволяють лікувати багато локалізації, підводити дози, які потрібні для лікування великих або глибоко розташованих пухлин.

На сьогоднішній день, будівництво триває і співробітники щодня працюють над тим, щоб закінчити роботи якомога раніше.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що експерти розповіли, як заощадити на покупці квартири в Харкові.

Знай писав, що в Дніпрі зросли ціни на нерухомість.

Нещодавно Знай передавав, що стали відомі ціни на курортну нерухомість.