Стало відомо про те, що в Запоріжжі на Пісках пограбували жінку. Зловмисник був спійманий небайдужими.

Таким чином, повідомляється, що у місцевої мешканки Запоріжжя на Пісках вкрали сумочку, в якій знаходились цінні речі. Вона відразу ж написала заяву в поліцію.

У неділю, 14 червня грабіжник був спійманий. Чоловік намагався здати телефон, який вкрав, у ломбард на вулиці Анголенка.

Після того, як була проведена роз'яснювальна бесіда з ним, той показав, де саме він викинув сумочку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як виявилося, його звуть Артем Безбородов. Проживає він разом з дружиною Тетяною. Він зобов'язався бути весь час на зв'язку, і привести гроші, які вкрав. Мабуть, він усвідомив свою помилку, і більше так чинити не буде.

Нагадаємо, що раніше, так само в Запоріжжі відбулося ще одне пограбування.

У Запоріжжі невідомий чоловік намагався пограбувати хлопчика в одній з маршруток, а коли був помічений почав розкидатися погрозами. Про подробиці події розповідає видання "IP News+".

За розповідями очевидців, невідомий чоловік намагався пограбувати хлопчика, але той вчасно схаменувся і виявив крадія.

Дитина відразу ж попередив матір, яка вирішила сфотографувати зловмисника, щоб у майбутньому поширити в соціальних мережах. Грабіжник теж не розгубився і заявив, що за фотографію "порішить всю сім'ю".

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі невідомий у масці напав вночі на жінку.

Також Знай.иа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.