Стало відомо про те, що продовжилася історія з вихователькою в нелегальному дитячому садку Запоріжжя.

Таким чином, повідомляється, що апеляційний суд вирішив залишити Ірину Суханову, виховательку дитячого садка, в якому померла дитина, під арештом.

В суді адвокат жінка наполягав на тому, що це був всього лише нещасний випадок, і його клієнтка в цьому точно не винна. Мабуть, на цьому і буде будуватися лінія захисту надалі. Після своїх слів, Павло Будилка почув від присутньої жінки «А не соромно душу дияволу за гроші продавати?!».

Ірину Суханову залишили під арештом, фото: скріншот з відео

Також захист стверджує, що відео, яке показали в суді, змонтовано фахівцями, і такого насправді не було. Прокурор же наполягала на тому, що якщо відпустити Суханову під домашній арешт – вона може сховатися від слідства, знищити речові докази, а також натиснути на постраждалих.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що в Запоріжжі 29 травня в нелегальному дитячому саду, який розташувався у трикімнатній квартирі багатоповерхівки, померла однорічна дівчинка Олеся.

Аліна та Едуард Дак, батьки загиблої дитини, мають по одній дочці від першого шлюбу. Олеся була вже їх спільною дитиною.

Молода сім'я благополучна, живуть в будинку Едика, у них дві машини. Як кажуть родичі, вони все своєю працею заробляли.

Нагадаємо, раніше Під Тернополем мачуха задушила пасербицю і закопала в лісі - Україну потрясло страшний злочин

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі вбивця 12-річного хлопчика заговорив, від подробиць холоне кров - задушив, розділ і поглумився

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні дівчини - "покарали" за свідчення інтимом