Стало відомо про те, що в Запорізькій області пропало відразу три дитини. Батьки не можуть прийти в себе.

Таким чином, повідомляється, що дітей все ж змогли знайти. До цього доклали руку співробітники правоохоронних органів. На батьків, після цього, були складені адміністративні протоколи.

Сталося це в минулу п'ятницю, 12 червня. До співробітників правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що хлопчик, якому сім років, пішов кататися на велосипеді, разом зі своїми друзями, але, так і не повернувся додому.

У Запоріжжі троє дітей втекли з дому, фото: Національна поліція

Мати почала дзвонити всім, кому тільки можна, з питаннями, чи не бачив ніхто дитини. Як виявилося пізніше, пропало ще два хлопчики, яким сім і дев'ять років. Вони теж пішли кататися на велосипеді, але, не повернулися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів почали проводити розшукові заходи, і близько двох годин ночі виявили втікачів, які просто не хотіли повертатися додому, і намагалися сховатися від дорослих у кущах.

В поліції пізніше повідомили, що одного з них не пустили кататися, але він все ж втік до друзів. На щастя, ніхто з них не постраждав. З ними було проведено бесіду, а на батьків склали адміністративні проколи.

Нагадаємо, раніше Під Тернополем мачуха задушила пасербицю і закопала в лісі - Україну потрясло страшний злочин

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі вбивця 12-річного хлопчика заговорив, від подробиць холоне кров - задушив, розділ і поглумився

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні дівчини - "покарали" за свідчення інтимом