Стало відомо про те, що в Мелітополі чоловік майже рік жив у квартирі, в якій знаходився трупна отрута. Фото і відео з місця події.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 15 червня, комунальники приступили до зачистки квартира № 25, яка розташовується на вулиці Гвардійській. Про це повідомляє інформаційний портал "РИА-Мелітополь".

Як стало відомо пізніше, власником квартири є чоловік, у якого є деякі проблеми з психікою. Близько року він тягав у свою квартиру все сміття, який знаходив на вулиці.

У Запоріжжі чоловік рік збирав сміття, фото: РИА-Мелітополь

В під'їзді весь цей час стояв страшний трупний запах. Комунальники припустили, що в квартирі, під завалами сміття знаходяться трупи тварин.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляється, в квартиру зайти практично неможливо, так як двері підпирає величезна кількість сміття. Двірники надягнули респіратори, так як, дихати цими випарами було неможливо. при цьому, сам господар квартири просто виліз на гору сміття в найдальшій кімнаті і просто сидів.

За день там практично неможливо впоратися, так як, кількість сміття дійсно вражає. Смердить трупами, бігають таргани.

При цьому, комунальникам пощастило, що у господаря квартири гарний настрій, так як, вже неодноразово були випадки, коли він кидався з ножем і погрожував.

Сміття він почав збирати з того моменту, як його мати відвезли в лікарню, а саме рік тому.

Нагадаємо, з 10 червня в Україні відкриють бази відпочинку у рамках переходу на наступний етап умякшения карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua курортний сезон у Запоріжжі під загрозою зриву через карантину

Також Знай.иа писав, в Україні відновлюють роботу закладів культури