Стало відомо про те, що в Запоріжжі можуть порушити кримінальну справу проти медиків міської лікарні.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явилися нові подробиці про цей кричущий випадок з висадженим на зупинці інвалідом, і в цьому як раз таки підозрюють медичних працівників.

Раніше, 12 червня, інформаційний портал «Акцент» писав про те, що з автомобіля швидкої допомоги, медики міської лікарні висадили на зупинці громадського транспорту інваліда. Йому 70 років.

У чоловіка інвалідність першої групи, і він перебуває в безпорадному стані. І при цьому, відомо, що замість того, щоб надати йому допомогу, чоловіки залишили помирати на зупинці.

СПРАВЕДЛИВЕ ПОКАРАННЯ ПОВИННЕ БУТИ НЕВІДВОРОТНІМ! Як і обіцяв мною вже подані до Головного управління Національної...

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще
Geplaatst door Дмитрий Майстро op Maandag 15 juni 2020

Стався цей інцидент в селищі Кушугум Запорізької області. На щастя, чоловікові допомогли місцеві жителі, і він був відправлений у місцеву лікарню.

Тепер же, з'явилися нові подробиці, які надав адвкат Дмитро Майстро.

З'ясувалося, що автомобіль, на якому чоловіка вивезли та залишили на зупинці, є службовим транспортом 1-ї міської лікарні Запоріжжя, розташованої в Комунарському районі.

Як виявилося, чоловіка перевели з однієї лікарні в іншу, але там йому не знайшло місця, тому, його висадили просто на зупинці.

Зараз в обласну прокуратуру і поліцію подані заяви щодо порушення кримінального провадження щодо причетних до вивезення чоловіки співробітників медустанови.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин на BMW в'їхав у McDonalds і розніс літній майданчик - промахнувся з MacDrive

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві поліцейський ледь не загинув, оформляючи ДТП - фатальний момент потрапив на відео

Також «Знай.ua» писав, що В Одесі чоловік збив огорожу дитячого майданчика і людей, серед постраждалих – вагітна