У мережі з'явився ролик з жінкою із Запоріжжя, яка знущається над власним собакою. Це відео вразило місцевих жителів.

Таким чином, повідомляється, що ролик опубліковано в Telegram-каналі «Запоріжжя Новини». На ньому звичайна прогулянка, на перший погляд нічого примітного.

Звичайна прогулянка жінки з собачкою і жінки з дитиною. Все б нічого, але, жінка яка з твариною, вибрала незвичайний спосіб того, як потрібно вигулювати собаку. Замість того, щоб тримати її за поводок і вести, вона взяла її за шию, і несла на повітрі.

Виглядає це звичайно жахливо. Невідомо, чи зробив їй хтось зауваження стосовно цього, і чому вона вирішила саме так поступати з собакою. Запорожці вимагають для неї покарання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Мелітополі, який у Запорізькій області, місцевий житель залишив собаку в машині на спеку +40.

Таким чином, повідомляється, що таке рішення викликало обурення у користувачів мережі, так як вони не розуміють, чим керувався господар машини і собаки. Про це повідомляє інформаційний портал «РІА-Мелітополь».

Собака ще й породи хаскі, які звикли жити в зовсім інших погодних умовах. Такий безвідповідальний вчинок привернув увагу багатьох.

Нагадаємо, раніше Під Харковом виявили паралізовану красуню з переламаним хребтом, очевидці ахнули

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом знайшли виснаженого пса, нелюдська жорстокість - прив'язали до дерева і кинули помирати

Також «Знай.ua» писав, що Заповзла у двір і напав на собаку — агресивні змії господарюють в приватних будинках