Стало відомо про те, що на пляжі в курортній Кирилівці були затримані члени злочинного угруповання.

Таким чином, повідомляється, що затримані тривалий час перебували в розшуку за те, що скоїли серію тяжких злочинів. При цьому, наголошується, що вони обидва є громадянами Молдови.

Про це повідомляє пресс-служба поліції Запорізької області.

Операція була проведена спецназом спільно з колегами з Вінницької області а також Національною поліцією.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

У п'ятницю, 12 червня на одній і баз відпочинку, на бази відпочинку, яка розташована в Кирилівці, що в Запорізькій області, було затримано два громадянина 24 та 25 років. Вони перебували в розшуку на території Молдови. І судячи по ролику, який був опублікований з матеріалом, затримали зловмисників на пляжі.

Всього в складі банди п'ятеро осіб. Двоє затриманих є виконавцями. З кінця березня вони здійснювали розбійні напади із застосуванням зброї, підривали банкомати, щоб вкрасти гроші, викрадали авто і вчиняли крадіжки з приватних будинків Вінницької області та Києва.

Затримані були арештовані, і проти них відкрито кримінальне провадження. За всі скоєні справи, включаючи збройний розбій, їм загрожує 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше Під Харковом виявили паралізовану красуню з переламаним хребтом, очевидці ахнули

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом знайшли виснаженого пса, нелюдська жорстокість - прив'язали до дерева і кинули помирати

Також «Знай.ua» писав, що Заповзла у двір і напав на собаку — агресивні змії господарюють в приватних будинках