Стало відомо про те, що СБУ затримали у Запоріжжі організаторів наркотрафіку, у яких були мільйонні обороти.

Таким чином, повідомляється, що кожен місяць ними було продано близько двох кілограмів метамфетаміну на суму близько 2 мільйонів гривень. Але тепер, їх діяльність була заблокована, і все це завдяки Службі безпеки України. Про це повідомили в їх прес-центрі.

За останніми даними, які були надані слідством, до складу даної банди входило сім мешканців міста Запоріжжя. При цьому, деякі з них вже були раніше судимі за аналогічні справи.

Оптова партія заборонених речовин приходила до них через інтернет, вони накопичували товар, і готували його для перепродажу. Все це відбувалося на квартирі одного з організаторів групи.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Збували наркотичні речовини через мережу дилерів, а також спеціальну систему закладок. За даними СБУ, кожен місяць їм вдалося продавати два кілограми товару, і сума цього, за тіньовими розцінками, становить близько двох мільйонів гривень.

В ході обшуку відразу на семи квартирах, де були прописані молоді люди, а також в автомобілях, були вилучені ще деякі наркотичні речовини, а також банківські картки, і чернетки на яких записані дані про клієнтів.

Нагадаємо, що у США на тлі масових акцій протесту проти расизму зруйнували два пам'ятника Христофору Колумбу.

Як повідомляв портал "Знай.іа", путінські пропагандисти намагаються внести ще більше хаосу в події, що розгорілися в США.

Також "Знай.іа" писав, що у США знайшли 15 вкрадених маслкаров з дилерського центру.