Стало відомо про те, що в Запоріжжі, чоловік у жіночій спідній білизні влаштував бійку. Що з цього вийшло.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався на минулих вихідних на Набережній. І так, пара в незвичайному вбранні привернула увагу всіх оточуючих.

Чоловік і жінка вирішили прогулятися по місту, але у незвичайних образах. З одягу на них було тільки нижню білизну, при ніж жіноче. Досить кумедне видовище.

У Запоріжжі чоловік вирядився в жіночу білизну, фото: Голос Запоріжжя

Місцеві, які прогулювалися неподалік сфотографували.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Трохи пізніше, як повідомляють свідки, чоловік в білизна всіляко провокував конфлікти, і багато хто з оточення ці конфлікти й підтримували. Зав'язалася бійка.

На місце події прибули поліцейські. Як повідомляють місцеві, напівголий чоловік перебував під впливом наркотичних препаратів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Київській області, у місті Біла Церква, цивільний чоловік жінки викинув з вікна її п'ятирічного сина. Про це розповіли в поліції області.

За інформацією правоохоронців, співмешканці ввечері розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка з приводу того, що діти жінки заважали її чоловікові дивитися кіно. Розлютившись, п'яний 39-річний чоловік схопив одного з дітей п'ятирічного хлопчика, - і викинув його на вулицю з вікна.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.иа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий