Стало відомо про те, що в Запоріжжі розшукують дітей чоловіка-інваліда. Подробиці резонансної історії.

Таким чином, повідомляється, що чоловіка кинули власні діти, хоча, вони самі цього не визнають. Бувають чужі батьки. Про це повідомив інформаційний портал «Alex.UA».

Чоловік, який пережив три інсульту, не може самостійно встати, не говорити. Тому, йому постійно потрібен догляд і допомогу. Потримати ложку, або ж банально лягти – з цим самостійно він, на жаль, впоратися не може.

Сергій Пустовалов більше двадцяти років проживає в Запоріжжі, і весь цей час працював на одному з підприємств. Після погіршення здоров'я, його визнали інвалідом першої групи.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Проживає вона зараз у крихітній кімнаті в гуртожитку, яка заставлена медичними препаратами. За чоловіком спостерігають сусіди, яких попросили це робити родичі.

При цьому, самі діти і колишня дружина приїжджали останній раз декілька місяців тому. До квітня надсилали гроші, а після цього, просто зникли.

Сергій Пустовалов живе зараз мрією – побачити онуків, і повернутися в рідний Херсон. Після того, як чоловік залишив все заповіт їм, вони вирішили зникнути.

Коли чоловік чує про дітей, він починає плакати.

Нагадаємо, що патрульний поліцейський з Дніпра терміново потребує допомоги городян.

Як повідомляв портал Знай.иа, 74-річний дніпрянин склав майже 600 літрів крові.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рятують українського бійця, якого поранили під Луганськом.