У мережі розповіли історію про те, як в Запоріжжя збирають кров і ліки для малюка, якого батько штрикнув ножем. Мати благає про порятунок.

Таким чином, повідомляється, що дворічний хлопчик на даний момент знаходиться в реанімації дитячої обласної лікарні міста Запоріжжя.

Всіх небайдужих просять стати донорами, і здати для нього кров. Також, знадобиться і матеріальна допомога для того, щоб придбати ліки.

У Запоріжжі дитині потрібна допомога, фото: вільний джерело

Лаушкин Кирило Олександрович, 15.12.2017 року народження зараз у реанімації з ножовими пораненнями, які завдав йому його рідний батько, поки був у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дитині дуже потрібна допомога від усіх небайдужих. Допоможуть і донори, якщо здадуть кров, або ж придбати дорогі ліки.

Кров треба здавати в обласній дитячій лікарні міста Запоріжжя, туди ж передати ліки та необхідні речі.

Всі питання можна уточнити за телефоном приймальні лікарні 068 - 670 – 54 - 65.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що хвороба безжально забирає дитину. У три з половиною роки вона важить дев'ять кілограмів. Годують її через крапельницю. Зараз Настя така слабка, що не може ходити.

НЕГАЙНА ДОПОМОГА ПОТРІБНА ТРИРІЧНІЙ НАСТІ #ти_не_один #маленькі_серця #рак_дурак #ВартоЖити Помощь Детям Помощь...

Geplaatst door Дітки Сонця Добрі Справи Край Наш op Dinsdag 16 juni 2020


Але шанс на порятунок є, у клініці в Барселоні готові взятися за лікування українки. Діагностику і лікування іспанські медики оцінили в триста чотирнадцять тисяч євро і зібрати їх треба терміново.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі рятувальники болгаркою знімали з чоловіка кільце.

Як повідомляв портал Знай.іа виявили труп утопленика.

Також Знай.іа писав, що 74-річний дніпрянин склав майже 600 літрів крові.