Стало відомо про те, що в дитячий сад все таки не можна буде потрапити без щеплення. У Запоріжжі батьки програли суд

Таким чином, повідомляється, що в Жовтневому суді Запоріжжя відмовилися карати директора дитячого садка, який не взяв дитину в дошкільний заклад без довідки про щеплення.

Про це повідомили в прес-службі Жовтневого суду міста Запоріжжя.

Дітям в дитсадок потрібно буде робити щеплення, фото: скріншот з відео

У Запоріжжі батьки об'єдналися і вирішили написати заяву в правоохоронні органи на директора одного з дитячих садків міста. Керівник не взяв їх дитину в дитячий сад, оскільки вони не надали документи з приводу щеплень, які є у дитини. У поліції відкрили виробництво за порушення права на отримання освіти.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

При цьому, незважаючи на всі надані документи, суд став на бік директора. У рішенні йдеться, що батьки можуть відмовитися від щеплень і вибирати одну з форм здобуття дошкільної освіти, але держава встановлює певні правила для безпеки і здоров'я дітей.

Тому, судом було прийнято рішення, що в дитячий сад не будуть брати дітей, у яких немає потрібних щеплень.

Нагадаємо, раніше дніпряни заклеели стіни 21-ї міськлікарні паперовими серцями в якості підтримки для медиків.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпровські вуличні музиканти підняли настрій всьому місту.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.