У мережі розповіли про те, що в Запоріжжі дитина запрошує всіх на роботу. В чому ж полягає робота.

Таким чином, повідомляється, що за один день роботи обіцяють платити чималі гроші – 2 тисяч гривень.

Користувач соціальної мережі Instagram з ніком gordey.ka в історії свого профілю розмістив рекламу роботи «закладчиком», зазначивши при цьому кілька популярних запорізьких пабликов.

У Запоріжжі підліток торгував забороненими речовинами, фото: Актуально

Як пізніше розповіли власники цих спільнот, публікувати таку інформацію вони не ризикнуть. Все тому що, по-перше це наркотичні речовини, а по-друге, цим усім орудує неповнолітня дитина. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально».

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У мережі збунтувалися після того, як це потрапило в мережу, і всі вимагають, щоб батьки цього хлопчика звернули терміново на нього увагу, і почалися їх вихованням. А інших батьків закликають провести зі своїми дітьми бесіду, і перевірити, не вживають вони заборонені речовини.

Варто відзначити, що це досить серйозна тема на сьогоднішній день, так як, дістати заборонену речовину дуже просто. І підлітки, у пошуках чогось нового, починає цим користуватися.

Чим закінчиться історія з хлопчиком із Запоріжжя – поки що невідомо. Можливо, до цієї справи буде залучена поліція.

Нагадаємо, що у США на тлі масових акцій протесту проти расизму зруйнували два пам'ятника Христофору Колумбу.

Як повідомляв портал "Знай.іа", путінські пропагандисти намагаються внести ще більше хаосу в події, що розгорілися в США.

Також "Знай.іа" писав, що у США знайшли 15 вкрадених маслкаров з дилерського центру.