Стало відомо про те, що в ніч з четверга на п'ятницю, на Бабурке 17-му мікрорайоні трапилася аварія.

Таким чином, повідомляється, що в аварії, яка сталася в Запоріжжі 19 червня, загинули відразу водії двох автомобілів, що зіткнулися. Вижити вдалося тільки пасажирці – Бондаренко Аліні Юріївні.

Дівчина поверталася на таксі з роботи, але, так і не доїхала додому, потрапивши в аварію. На даний момент вона перебуває в лікарні номер п'ять, і перебуває у вкрай важкому стані. От є посилання на сторінку дівчини, яка постраждала в аварії.

Дівчині із Запоріжжя потрібна допомога після аварії, фото: Соціальні мережі

Їй терміново потрібна кров будь-якої групи. Кожен небайдужий, який прийде в центр переливання міської лікарні номер 5 з 9:00 до 11:00, може врятувати людське життя. Головне – бажання допомогти.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Якщо ви зважилися на це, тоді, вас потрібно мати при собі паспорт, а також код. На реєстратурі говорити про те, що ви будете здавати кров для Бондаренко Аліни Юріївни, у відділення реанімації, де зараз і знаходиться дівчина.

Для того, щоб надати фінансову допомогу, гроші можна перерахувати на номер картки: 4149 – 4393 – 9400 - 2186 Шелушіна В. О. (сестра Аліни).

Нагадаємо, у Харкові невідомі скинули вибуховий предмет з даху багатоповерхівки.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Харковом п'яний атошник підірвав себе гранатою – очевидці в жаху.

Також портал Знай.иа писав, що на Львівщині закривавлене тіло знайшли посеред вулиці. Зазначається, що трагедія сталася біля села Дуліби Стрийського району Львівської області.