Стало відомо про те, що відпочиваючі смажили шашлик на головній площі міста Бердянськ. Це все потрапило на відео.

Таким чином, повідомляється, що молоді люди смажили м'ясо посеред головної площі Бердянська. Сталося це на Приморській. Групи відпочиваючих поставила посеред площі мангал, розпалили багаття і заходилися смажити м'ясо. Про це повідомляє інформаційний портал "Індустріалка".

Все це відбувалося з самого ранку, тому «шашличники» не нарвалися ні на перехожих, ні на співробітників правоохоронних органів. Через дві години їх помітили та викликали на місце події поліцію. Але коли правоохоронці приїхали, відпочиваючих вже не було, їм вдалося вчасно піти.

Пізніше, як виявилося, були надані ролики з камери спостереження, яка знаходилася неподалік. На них видно, як компанія молодих людей готує м'ясо, розпиває алкогольні напої, танцюють, після чого швидко їдуть. На даний момент співробітники правоохоронних органів ведуть розслідування інциденту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Що їм загрожує, якщо вони будуть знайдені – невідомо, але, швидше за все, їм випишуть штраф за порушення норм порядку.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області п'яні дівчата готували їжу на Вічному вогні. Це також викликало бурю обурення.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі оголений чоловік заблокував вхід у ТЦ.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові спека б'є всі рекорди.

Також Знай.иа" писав, що гравець Карпат з коронавірусом прогулявся без маски вулицями Львова.