У мережі розповіли історію про те, що жінка із Запоріжжя вкрала у кур'єра велосипед.

Таким чином, повідомляється, що на місце злочину були викликані співробітники правоохоронних органів, і заявник пояснив, що він привіз піцу за вказаною адресою. Велосипед залишив біля під'їзду, і попросив жінку, яка знаходилася поруч, доглянути за ним.

Проте, після того, як він повернувся, на місце не були ні велосипеда, ні жінки. Про це повідомляє інформаційний портал "Актуально".

Жінка із Запоріжжя вкрала у доставщика піци велосипед, фото: Актуально

При цьому, співробітники поліції провели обхід по всіх квартир у будинку, і в результаті, виявили там вкрадений велосипед. Як виявилося пізніше, його вкрала тридцятитрирічна дівчина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Це невістка жінки, яку постачальник попросив приглянути за велосипедом.

На даний момент вирішується питання, чи порушувати кримінальну справу, і вносити їх дані до ЄРДР.

Чому вона на це зважилася, і як відбулося – все ще з'ясовується співробітниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що В Києві продовжують фіксувати випадки крадіжок і пограбувань, до яких причетні громадяни ромської національності. На цей раз двох молодих людей затримали на Повітрофлотському проспекті, повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, відзначаючи, що затримані всім своїм виглядом демонструють повну байдужість до того, що відбувається навколо них.

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі невідомий у масці напав вночі на жінку.

Також Знай.иа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.