У мережі розповіли про те, куди можна буде вилетіти з аеропорту в Запоріжжі, і коли це буде можливо.

Таким чином, повідомляється, що вартість квитків складе приблизно 25 євро, і вже з другого серпня з аеропорту можна буде полетіти в Німеччину, місто Дортмунд. Новий рейс буде запущений угорським лоукостером WizzAir.

У Запоріжжі готові запускати міжнародні рейси, фото: скріншот з відео

Польоти будуть здійснюватися двічі на тиждень: у середу і неділю. Про таке рішення заявили в місцевій мерії.

При цьому, повідомляється, що новий термінал аеропорту вже готом приймати перших пасажирів. Залишилися лише невеликі формальності, у вигляді отримання усіх необхідних підписів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також, відомо, що поки що, рейси з аеропорту в Запоріжжі здійснюються лише в Київ.

Таким чином, повідомляється, що авіакомпанія «Мотор Січ» відновила внутрішні рейси по Україні. Про це сказано на офіційному сайті аеропорту «Київ».

В системі бронювання на одному з сайтів написано, що перший рейс Київ-Запоріжжя вилетів вже 16 червня. Ціна на рейс становить 2,318 гривень за квиток в одну сторону. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально» посилаючись на сайт авіакомпанії.

А ось із Запоріжжя в українську столицю можна було полетіти вже з 15 червня, в понеділок. Вартість квитка на рейс становить 2,327 гривень.

Нагадаємо, українцям додадуть авіаційний збір – як зміниться ціна квитків на перельоти.

Як повідомляв Знай. ua, куди поїхати відпочити влітку і скільки це буде коштувати.

Також Знай. ua писав, що які країни першими відкриють кордони для туристів.