Стало відомо про те, що у Запоріжжі жінка випала з вікна на четвертому поверсі. Що з нею зараз.

Таким чином, повідомляється, що жінка з четвертого поверху в Запоріжжі, про це розповіли у прес-службі Центру екстреної медичної допомоги.

У Запоріжжі жінка випала з вікна, фото: скріншот з відео

Стався цей інцидент в четвер, 18 червня на вулиці Яценка, що в місті Запоріжжі. Жінці сорок сім років.

Очевидці одразу ж волали на місце бригаду швидкої допомоги, яка надала їй першу необхідну допомогу, після чого доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У потерпілої закрита ЧМТ, струс головного мозку, перелом нижньої щелепи, закрита травма грудної клітки, закрита травма живота та перелом кісток тазу.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо про те, що в Харкові сталася трагедія, що сколихнула всю країну – мати і дитина випали з вікна чи балкона 19 поверху. Рано вранці їх тіла виявили перехожі біля будинку. Поліція відкрила одразу дві кримінальні справи і веде розслідування.

Після цього, була оприлюднена інформація про те, що 44-річна жінка – це Новохатська Яна, яка працювала адвокатам по сімейному праву. У 2006 році жінка захистила кандидатську дисертацію в Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. Також вона працювала викладачем у цьому ж вищому навчальному закладі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Також Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.