Стало відомо про те, що в Запоріжжі з початку року зникли 6,240 запорожців.

Таким чином, повідомляється, що всього за перші чотири місяці, населення Запорізької області скоротилося на 6,240 людина, і зараз, на даний момент з так званого «списком», в регіоні проживає 1,681,161 житель.

В облстате сообщаютзменшення чисельності населення області відбулося за рахунок природного та міграційного скорочень (5 981 чоловік і 259 осіб відповідно).

В Запоріжжі з початку року пропало понад 6 тисяч запорожців, фото: скріншот

Кількість новонароджених становить 3,392 людини, а загинуло при цьому 9,373 людини, з них 13 дітей, вік яких складає до одного року.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На 259 жителів стало менше у зв'язку з міграцією.

На скріншоті надана більш точна статистика про те, що сталося з жителями Запоріжжя.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі намагаються знайти дівчину, у якої є особлива прикмета.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпровському відділенні ГУНП розшукують Аріну Мірошниченко. Дівчина пішла в невідомому напрямку і до цього часу її місцезнаходження невідоме, всі почали переживати, чи вона жива.

З параметрів, у неї худе статура, невеликий зріст близько 165 сантиметрів, а також довге русяве волосся. Про це повідомляє інформаційний портал «Голос Запоріжжя».

Нагадаємо, у Харкові невідомі скинули вибуховий предмет з даху багатоповерхівки.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Харковом п'яний атошник підірвав себе гранатою – очевидці в жаху.

Також портал Знай.иа писав, що на Львівщині закривавлене тіло знайшли посеред вулиці. Зазначається, що трагедія сталася біля села Дуліби Стрийського району Львівської області.