Стало відомо про те, що центральний пляж міста Запоріжжя зустрічає своїх відпочиваючих розкішної звалищем.

Таким чином, повідомляється, що гора сміття утворилася неподалік від Центрального пляжу в місті Запоріжжі. Саме в тому місці, куди за спеціальним договором, власники кафе та інших закладів повинні зносити всі побутові відходи. Про це повідомляє інформаційний портал "Репортер".

Мусороперевозчики повинні приїжджати і забирати це все під чисту. Однак, як це завжди і буває, під час того, як укладався договір, що-то розрахована не було, а щось забули врахувати.

У Запоріжжі центральний пляж перетворили на звалище, фото: Репортер

В результаті, городяни, які щодня змушені проходити повз смітники, завалили владу скаргами.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Офіційною реакцією на них став рейд, який влаштували представники інспекції з благоустрою міськради спільно з Вознесеновской районною адміністрацією та компанією «Вельтум-Запоріжжя».

На сьогоднішній день, район причалу і кафе є найпроблемнішими. Після того, як тут один день відпочинуть городяни, накопичується величезна кількість сміття.

Додають клопоту і безладу самі запорожці. Після відпочинку вони не доносять сміття до смітника або ж спеціального контейнера, а кидають їх просто на землю.

У підсумку, це сміття захаращує територію міста пляжу.

«Передбачається накладення штрафів у відношенні фізичних осіб в розмірі від 340 до 1360 ггривен та юридичних осіб - від 850 до 1700 гривень», - говорять в горсовете.

Нагадаємо, раніше в метро Харкова виявили розсадник вірусу.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у Києві облагородили міський вокзал.

Також Знай.іа писав, що франковчанина покарали лопатою за смітник.