У середу, 24 червня, стало відомо про те, що в Запоріжжі городян чекають карантинні перевірки. Як це буде відбуватися.

Таким чином, повідомляється, що на сьогоднішній день, Україна практично щодня б'є власні рекорди стосовно коронавирусной хвороби. Тільки за останню добу в Моз зареєстрували 940 випадків, що є абсолютним рекордом. Про це розповів перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров.

А ось в Запорізькій області, ситуація досить стабільна. Щодня там фіксують випадки, але вони поодинокі. Днями була проведена позачергова комісія, на якому було прийнято рішення дати контрольне доручення всім державним органам, включаючи правоохоронців, і так далі.

В першу чергу почнуть контролювати місця, де найчастіше збирається найбільше людей, а саме: ринки, торгові центри, а також місця громадського харчування.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

будуть Перевіряти наявність масок у людей, а також дотримуються санітарних норм у цих місцях. Якщо немає – їм загрожує чималий штраф і закриття.

Нагадаємо, що в Україні було продовжено карантин як мінімум до 31 липня, після чого, найімовірніше, це зроблять ще раз. Останні два тижні в країні спостерігається погіршення епідеміологічної ситуації.

Нагадаємо, Зеленський вирішив зам'яти свій конфуз з порушенням закону грошима.

Також Знай. ua писав, що в Зеленського школярам офіційно дозволили забути про іспити, закон підписаний.