Стало відомо про те, що до запорожців звернулася олімпійська чемпіонка. Що трапилося.

Таким чином, повідомляється, що заслужений майстер спорту Радянського Союзу з спортивної гімнастики, а також олімпійська чемпіонка 24-х олімпійських ігор, що були в Сеулі, Південній Кореї в 1988 році, директор СДЮШОР зі спортивної гімнастики, Ольга Стражева звернулася до українців.

Вона говорить, що на сьогоднішній день ми переживаємо досить непрості часи, оскільки фактично весь світ бореться з поширенням коронавіруса. У світі практично не залишилося країн, які б не зіткнулися з даною проблемою.

Є, звичайно країни, які перемогли пандемію, але таких небагато, навіть не набереться десяток, тому, проблема все ще є, і досить серйозна.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ольга Стражева нагадала, що кожен з нас має зараз більш ретельно стежити за власним здоров'ям. А також, за самопочуттям близьких людей, так як життя людини завжди повинна бути понад усе.

«ми повинні вірити і йти до своєї мети. Впевнена, що ми подолаємо всі виклики, пройдемо випробування і переможемо! Триматися! Ми разом — одна велика олімпійська сім'я!», — цитує олімпійську чемпіонку прес-служба ОДА.

Нагадаємо, раніше День медичного працівника 2020: коли буде і традиції свята

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зеленський "забив" на лікарню Мечникова в Дніпрі - президента чекали півдня під палючим сонцем

Також «Знай.ua» писав, що Реформа Супрун може перетворити українців у сліпих і бездітних - у Києві протестують медики