Стало відомо про те, що в Запоріжжі, в одному з тролейбусів місцеві влаштували бійку.

Таким чином, повідомляється, що в запорізькому тролейбусі люди влаштували бійку з-за маски. Водій напав з кулаками на пасажирку, яка була пенсійного віку.

Сталося це на одній із зупинок. Пасажирка-пансионерка намагалася зайти в салон громадського транспорту, при цьому, не маючи з собою маску, що з карантинних правил є грубим порушенням.

Водій, який побачив це, не дозволив жінці зайти в тролейбус. І тут почалося найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У мережі днями з'явився ролик, як водій загрожувала пенсіонерці поліцією, і почала тягнути за все, що тільки можна. У хід пішли волосся, руки, одяг.

Потім, через деякий час водій заспокоїлася, і відпустивши жінку поїхала далі по призначеному маршруту.

чи Звертався хтось із них в поліцію – невідомо, але, найімовірніше, там скажуть, що винні обидва. Пенсіонерка практично порушила закон тим, що намагалася зайти в транспорт без маски, а водій застосовувала фізичну силу проти жінки.

Нагадаємо, що носіння масок у громадському транспорті є обов'язковим, оскільки в Україні все ще діє карантин. Також, потрібно дотримуватися дистанції.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко розповів, в якому режимі зараз працюють пляжі столиці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві військкомат спіймали на недотриманні карантину.

Також портал Знай.иа писав, що українцям змінили робочий графік під час карантину.