Стало відомо про те, що в Запорізькій області місцеві жителі врятували тварину.

Таким чином, повідомляється, що в Новоданиловке Якимівського району дільничні з місцевими жителями врятували косулю, яка впала в зрошувальний канал.

Тварина, мабуть, спустилося щоб попити води, але не змогло вибратися назад., тому, йому знадобилася допомога людей.

В Запорізькій області люди врятували косулю, фото: Національна поліція

Косуля була дуже ослабленою, але залишилася живою завдяки тим, хто її врятував. Її відправили на реабілітацію до місцевого фермера, який відпустить її, коли вона видужає.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області згоріло гніздо лелеки. На щастя, птицю вдалося врятувати.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в середу, 24 червня в Оріхівському районі міста. Там загорівся стовп електромережі. Про цю подію повідомила прес-служачи ГУ ДСНС Запорізької області.

“Зараз цим білим красенем займаються співробітники районної електричної станції. Сподіваємося, що все буде добре, і зовсім скоро він сов; єт нове гніздечко, кажуть в ДСНС. Оскільки лелека – символ родинного затишку і тепла, ми щиро віримо, що спасіння цього невинного життя сторицею повернеться нашим рятувальникам добром, ласкою і любов'ю” – пишуть у прес-службі ГУ ДСНС Запорізької області.

Нагадаємо, раніше у Львові інкасатори збили мотоцикліста.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві мажор-неадекват влаштував ДТП і спробував втекти.

Також Знай.иа" писав, що на Франківщині перекинулася фура з нафтопродуктами.