Стало відомо про те, що запорізька медицина продовжує втрачати фінансування. Всьому виною злощасний вірус.

Таким чином, повідомляється, що ряд змін в програму міста «охорона здоров'я Запоріжжя в період 2019-2021 роки були внесені в ході сесії Запорізької міської ради. Про це повідомляє інформаційний портал "Репортер".

У Запоріжжі медична реформа позбавляється фінансування, фото: скріншот з відео

Справа в тому, що депутати проголосували за те, щоб зменшити фінансування по цілому ряду заходів. Вони стверджують, що це була вимушена міра у зв'язку з поширенням коронавіруса по країні.

Були перерозподілені витрати для поліпшення і оновлення матеріально-технічної бази лікувальних установ. Було відзначено, що зменшення фінансування по ряду заходів є вимушеною, зумовленою недоотриманням коштів з-за пандемії коронавіруса.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, були додані витрати на те, щоб боротися з епідемією, а також виплатити медикам доплати, які раніше мали виділятися з Державного бюджету. Більше ста мільйонів гривень були спрямовані на те, щоб придбати обладнання засобів індивідуального захисту, антисептиків, тест-систем і так далі.

Тим не менше, програма «поважчала» на 1,2 мільйона. Близько 230 тисяч з них направили на реконструкцію приміщень першого поверху хірургічного та травматологічного корпусів ВПП «Міська лікарня №9» під приймальне відділення екстреної медичної допомоги (вул. Щаслива/Дудыкина 1/6).

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.