Стало відомо про те, що в Запоріжжі викрили підпільний цех, який кожен місяць виробляв близько 15 тонн спирту.

Таким чином, повідомляється, що співробітникам правоохоронних органів вдалося викрити підпільний цех з виробництва контрафактного спирту. Як повідомили в Службі безпеки України, даний бізнес був налагоджений місцевими жителями. Природно, що все це було нелегально.

У Запоріжжі група чоловіків нелегально продавали спирт, фото: Служба безпеки України

Троє людей налагодили цех по виробництву спирту в приватному будинку одного з організаторів даної угруповання.

Примітно, що частину готової продукції ділки продавали місцевим підпільним виробникам горілки, а ось все інше було реалізовано у роздріб.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згідно оперативної інформації, яка була надана, зловмисника вдавалося щомісяця продавати близько п'ятнадцяти тонн контрафактного спирту. За це у них виходило близько 2,2 мільйонів гривень. Кожен місяць.

«У час обшуків в підпільному цеху оперативники виявили майже 4 тонни спирту, 8 тонн спиртовмісних сумішей, ароматичні добавки і обладнання для виготовлення підробки. Вартість вилученого становить 1 мільйон гривень», додали в СБУ.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Антимонопольний комітет виявив у діях ТОВ "Альфа-Продукт" ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції

Про це повідомили в Харківському обласному територіальному відділенні АМКУ.

За даними комітету, ТОВ "Альфа-Продукт" розмістив на ціннику назва товару "Гель д/рук дезінфі", однак зазначене засіб не є дезинфікуючим.

Нагадаємо, раніше у Києві біля пологового будинку поселилися бездомні.

Як повідомляв портал "Знай.иа", поліцейські організували облаву на відвідувачів харківського метро.

Також Знай.иа" писав, що у київському метро зловили жебрака на гарячому.