Стало відомо про те, що тепер запорізькі діти будуть менше відпочивати і оздоровлюватися. З чим це пов'язано.

Таким чином, повідомляється, що збільшення фінансування на ремонт навчальних закладів, розширення бази музичної школи, а також оснащення дитячої футбольної школи. А це значить, що тепер, значно зменшать програма з оздоровлення, а також відпочинку для дітей. Депутати Запорізької міської ради ухвалили таке рішення на засіданні, яке відбулося в середу, 25 червня.

У Запоріжжі діти будуть менше відпочивати, фото: скріншот з відео

Депутатами було виділено 310 тисяч гривень на поточний ремонт закладів, які є в місті, а також близько 35 тисяч на придбання інтерактивного комплекту.

Також, ще більше двох з половиною мільйонів піде на ремонт спортивних майданчиків та огорожу. На півтора мільйона збільшили видатки на завершення робіт з облаштування підпірної стінки, а також огороджень будівлі дитячого садка під номером 220, який розташовується на вулиці Давидова 11.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

«Разом з тим, за Програмою «Оздоровлення та відпочинок на 2019-2021 роки» зменшено фінансування на суму 800,150 тисяч гривень. У зв'язку з введенням карантину у відповідності з Постановою Кабінету Міністрів зменшуються витрати на оздоровлення та відпочинок дітей на загальну суму 2 млн 124 тисяч гривень», - зазначають у міськраді.

Депутати розглянули питання про розширення бази дитячої музичної школи №5 в Бородінському мікрорайоні. Зараз умови, в яких займаються юні музиканти, залишають бажати кращого.

Нагадаємо, раніше Карантин продовжили на 40 днів, які обмеження будуть діяти до кінця липня

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі наливайка влаштувала "бенкет під час чуми" - наливка дітям і галасливі вечірки в розпал карантину

Також «Знай.ua» писав, що Від чашечки Зеленського до ресторану Тищенко — українцям показали, як політики "сновигали" під час карантину