В Запорізькій області, в населеному пункті Приазовському у жінки, яка зловживає алкогольними напоями, відібрали чотирьох маленьких дітей. Про це розповіли в поліції області.

За словами правоохоронців, в той день представники служби у справах дітей вирішили зайти до неблагополучної сім'ї з перевіркою. В оселі вони виявили чотирьох неповнолітніх, наданих самих собі. Умови проживання дітей вразили – було брудно, не прибрано, про малюків явно ніхто не дбав.

Матері будинку працівники соцслужби не застали – як виявилося, вона залишила своїх дітей вдома і вирушила пиячити з товаришами по чарці.

Щоб не залишати неповнолітніх в умовах, потенційно небезпечних для їх життя і здоров'я, представники служби у справах дітей прийняли рішення вилучити з сім'ї.

Щодо горе-матері склали адміністративний протокол за фактом невиконання батьківських обов'язків.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На суді мати-алкоголічка висловила каяття і попросила повернути дітей назад. Однак суд, враховуючи, що не так давно жінку вже притягували до відповідальності в подібній ситуації, постановив оштрафувати її на 1400 гривень та зобов'язав підсудну сплатити судовий збір у сумі 420 гривень.

Нагадаємо, раніше у Росії п'яна вихователька лягла спати в дитячому ліжечку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з'явилися нові деталі загибелі дівчинки під Харковом.

Також Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку, яка підозрюється у задушенні дитини.