Стало відомо про те, що на дорогах Одеси був помічений Tesla Cybertruck. Все, що відбувається було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що Cybertruck від Tesla є новим електричним пікапом, і це вже мрія мільйонів людей по всьому світу. І те, що він з'явився на вулицях Одеси стало великим здивуванням для місцевих жителів.

В мережі пишуть, що його знімала група кінематографістів, і найімовірніше, це було зроблено для створення нового фільму. Даний ролик спочатку з'явився в Telegram-каналі "Одеса INFO", а потім його почали поширювати по мережі.

На опублікованих в мережу кадрах видно, що оператор знімає новий електрокар, яких повільно їхати по вулиці спочатку ззаду, а потім спереду. Поки що невідомо, що з цього вийде, але, виглядає вельми гідно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Новенький електричний пікап Tesla Cybertruck отримає здатність якийсь час триматися на плаву. Про це заявив винахідник-мільярдер, глава компанії Ілон Маск у своєму Twitter-акаунті.

Як відомо, Tesla представила Cybertruck ще в листопаді 2019 року. Корпус автомобіля зроблений з куленепробивної сталі, а вікна виконані з дуже міцного скла і полімерного композиту.

Нагадаємо, Ілон Маск раптово вніс зміни в Tesla Cybertruck, як буде виглядати знаменитий пікап на старті продажів.

Як повідомляв портал Знай.иа в Model 3 від Tesla над дзеркалом заднього виду в салоні розміщувалася камера. Ілон Маск розповів, навіщо вона потрібна в салоні автомобіля.

Також портал Знай.иа писав, астронавт зафіксував на камеру колони інтернет-супутників Starlink компанії SpaceX, якій володіє винахідник-мільярдер Ілон Маск.