Стало відомо про те, що в Запорізькій області сталося страшне ДТП, у яку потрапила вся сім'я.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у місті Пологи. У неділю, 28 червня, сталася масштабна ДТП, в якому постраждало величезна кількість людей, а також загинула молода жінка. Про це розповіли в ДСНС Запорізької області.

У Запоріжжі сталася страшна аварія, фото: вільний джерело

Як там зазначили, сталося це все вранці. Водій автомобіля марки Hyundai не зміг впоратися з керуванням, через що через мить його машина влетіла в дерева. Там на місці загинула тридцятирічна жінка.

Водієві 31 рік, він разом з дітьми, яким 2 і 4 роки були терміново госпіталізовані в лікарню. Крім того, там ще перебувала і 51-річна жінка. Поки що, це уся загальнодоступна інформація щодо аварії.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

У якому стані перебувають постраждалі – поки що невідомо.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві, на Дніпровській набережній сталося ДТП. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в українській столиці небезпечний маневр перетворився в ДТП. Один з автомобілів, в якому сиділи діти шкільного віку. Вони перебували в шоковому стані.

Про цей інцидент повідомляє спільнота «Київ Оперативний» на своїх сторінках у соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше в Львові шумахер збив дитину і підло втік, малюк в комі - родичі записали термінове відеозвернення

Як повідомляв портал "Знай.іа" У Польщі переповнений автобус розламався навпіл і впав з моста, люди загинули

Також "Знай.іа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.