Стало відомо про те, що на одному з курортів Запоріжжя пропало троє дітей. Поліція приєдналася до пошуків.

Таким чином, повідомляється, що на вихідних, які тривали цілих три дні, люди масово вирушили відпочивати на курорти Запорізької області. Дорослі разом з дітьми купалися, засмагали, і просто відпочивали.

Але, без пригод, як завжди, не обійшлося. Наприклад, курортної Кирилівці поліцейські шукали дітей три рази.

У Запоріжжі пропало троє дітей, фото: Національна поліція

Спочатку у пари з міста Дніпро пропав п'ятирічний син. Поки співробітники правоохоронних органів намагалися розшукати його, інші відпочивальники вже повідомили про те, що знайшли його.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ще одного 5-річного хлопчика розшукали співробітники поліції. Батьки спочатку намагалися знайти зниклого малюка самостійно, але потім звернулися за допомогою до правоохоронцям.

А також на Федотовій косі втратила батьків шестирічна дівчинка. Поліцейським знадобився одну годину, щоб знайти її.

При цьому, повідомляється, що правопорушень, а також злочинів відносно малолітніх дітей не відбувалося. Батькам приготували адміністративні протоколи, а також провели бесіду.

Про це пише відділ комунікації поліції Запорізької області.

Варто відзначити, що, на щастя, ніхто з дітей не постраждав, і все закінчилося благополучно.

Нагадаємо, Знай писав, що київські поліцейський зупинили дитини, який їхав на велосипеді по жвавій трасі без доросліх. Хлопчик відправився до бабусі з Києва в Житомирську область без відома мами.

Знай повідомляв, що на пиркарпатье поліція оголосила в розшук блакитнооку дівчину.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі хлопчик втік в гості до бабусі, поки мама була зайнята.