Стало відомо про те, що в Запоріжжі стався інцидент, який налякав мешканців одного з житлових будинків.

Таким чином, повідомляється, що в під'їзді втратили велику змію, яку в підсумку так і не вдалося знайти. Сталося це в місті Енергодар. На номери 101 і 102 почали надходити дзвінки про те, що за адресою Лісова, 9 в кабельній шахті знаходиться змія.

У Запоріжжі пропала змія, фото: en-news.com.ua

Прибувши на місце виклику співробітники національної поліції, а також рятувальники встановили, що молодий чоловік приніс в квартиру до одного змію в картонній коробці. Після цього, вони надійшли коробку на сходову клітку, щоб перекласти змію в пластиковий бокс, але, це зробити не вийшло.

Справа в тому, що змія виявилася досить спритною, і швидко вислизнула в кабельні шахти, де розташовуються електрощитові.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як пізніше з'ясувалося, цю змію рятувальники раніше знімали з дерева, і передали молодому чоловікові, який власне і поніс її до одного.

Мешканці будинку в Енергодарі дуже стурбовані цим, так як невідомо де саме знаходиться змія, і в який момент вона може з'явитися знову. А в будинку живе достатня кількість людей.

При вході в під'їзд повісили оголошення про пропажу. Судячи з кадрів, яка втекла змія імовірно є желтобрюхим полозом. Даний вид змій дуже агресивний, досягає розміру довжини до 2.5 метра.

При цьому, змія зовсім не отруйна, але, вкусити може.

Нагадаємо, що під Дніпром затримали банду іноземців, які грабували пенсіонерів.

Як повідомляв портал Знай.иа, українка викликала знахаря, замість швидкої, щоб врятувати дитину від болтів в животі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області 57 дітей залишилися без життєвоважливих ліків.