У Запорізькій області підліток помер після дня народження товариша. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Запорізькій області.

Як стало відомо, 30 червня близько 6 годин ранку зі служби «102» до Якимівського відділення поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1983 року народження про те, що до районної лікарні Якимівки помер його 14-річний син.

У поліції встановили, що 29 червня юнак перебував у селищі Якимівка у приватному будинку на дні народження свого друга. Близько 23 години він повернувся додому і ліг спати.

"В 2 години ночі йому стало погано, батьки негайно доставили дитину в лікарню, 02:50 молодик під наглядом лікарів помер. З метою встановлення причин смерті, медичним персоналом лікарні труп неповнолітнього був доставлений в Мелітопольський міжрайонний відділ судово-медичної експертизи",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube

Правоохоронці встановлюють всі обставини смерті неповнолітнього і причини несвоєчасного інформування медиками поліції. Також буде дана оцінка діям працівників лікарні - чи були вони достатньо кваліфікованими та чи в повному обсязі надано медичну допомогу дитині.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром псих розстріляв молодого хлопця посеред вулиці - дорога в крові, очевидці оніміли

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Запоріжжі молода дівчина померла на руках коханого - розбилися на шаленій швидкості, місто в сльозах

Також «Знай.ua» писав, що На Тернопільщині помер начальник дитячої колонії - носив погони з гідністю