Стало відомо про те, в якому стані перебувають потяги «Укрзалізниці». Пасажири в ауті.

Таким чином, повідомляється, що в поїзді «Укрзалізниці» напрямок якої Апостолове-Херсон почала текти дах. Пасажири були не дуже цьому раді, природно.

Поїзд "Апостолово - Херсон", 30.06.2020 Credit: Михайло Ігнатенко #УкрЗалізниця #поїздом

Geplaatst door KHUSTPRESS op Woensdag 1 juli 2020

Багато почали знімати в якому стані зараз знаходиться транспорт підприємства і викладати це в соціальні мережі. Ролики вмить розліталися, що призвело до низки скандалів в коментарях під постами в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Всі пасажири вагона «насолодилися» літнім дощиком.

На короткому відеоролику видно, що вода не просто капає всередині вагона, а буквально заливає його, вона ллється людям прямо на голови. Пасажири не можуть знайти собі надійного місця, оскільки вода всюди — на сидіннях, на підлозі, на полицях і столику.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що В умовах пандемії коронавіруса курортний сезон був під великим питанням. Однак після ослаблення карантину українці все-таки почали готуватися до відпустки на морі. Щоб забезпечити достатню кількість місць для пасажирів, присутніх на відпочинок, “Укрзалізниця” призначила кілька додаткових поїздів.

З 5 липня відновлюється рух поїзда сполученням Харків-Херсон.

Поїзд курсуватиме щоденно. Додається і поїзд Львів-Новоолексіївка. У літньому графіку він буде ходити щодня, а з 13 вересня – через день. По маршруту Ковель-Новоолексіївка пасажири зможуть їздити через день. З Ковеля він буде відправлятися по парних, з Новоолексіївки – по непарних.

Нагадаємо, Знай писав, що з Києва з 1 липня відправляться позеда в Бердянськ.

Також Знай повідомляв, що в харківських електричках перевіряють квитки і маски.

Нещодавно Знай передавав, що Укрзалізниця відновлює транспортне сполучення між Львовом і Києвом.