Стало відомо про те, що в Запоріжжі орудує ремонтник-шахрай. ВІН вже встиг багатьох обвести навколо пальця.

Таким чином, повідомляється, що хлопець давав оголошення, що робить ремонти квартир, просить завдаток перед початком роботи, а після чого зникає, так і не виконавши роботу.

І так весь час. Ця схема вже тисячі разів відпрацьована, але люди продовжують потрапляти в виверти аферистів.

У Запоріжжі орудує аферист, фото: скріншот

Про це повідомляють користувачі мережі. Хлопець на ім'я Дмитро Адамов дає оголошення про те, що робить, ремонти в квартирах і будинках. Вже не вперше в мережі з'являється повідомлення про те, що після того, як йому роблять замовлення, він з'являється на об'єкті, робить огляд об'єму робіт, після чого просить завдаток. Чоловік навіть придумав привід, і каже що в нього дружина і маленька дитина, яких треба забезпечувати. Після цього він зникає, не виконавши жодної роботи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів попереджають, що таких аферистів стало останнім часом дуже багато, тому, потрібно все ретельно перевіряти, і якщо не впевнені у працівника, то відразу шукати нового, не даючи ніякого застави.

Запорожці попереджають один одного і просять бути пильними.

Нагадаємо, українські копи "прогавили" бази даних – клан шахраїв спустошив кишені громадян на сотні тисяч.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що шахраї наживаються на горі дівчини, яка осиротіла після вибуху на Позняках.

Також портал "Знай.иа" писав, що телефонний шахрай обчистив картку тернополянки – 6 тисяч пішли з "заблокованого" рахунку.