Стало відомо про те, що в Кирилівці з-за піару «слуги народу» отруїлися діти родом з Дніпра. У мережі розповіли про нові подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що про це повідомив Дніпро Оперативний. Справа в тому, що база відпочинку, в якій отруїлися діти, працює без документів. Відправив туди дітей Бужанський, а от власник її друг голови обласної ради Олійника - Юрій Симонов.

У Кирилівці масово отруїлися люди, фото: скріншот

Поліція відкрила вже кримінальну справу щодо масового отруєння дітей. База в курортній Кирилівці, куди направив дітей помічник слуги народу Бужанського Данило Миро, не має при собі необхідних документів. Про це повідомила спікер Госпотребслужбы в Запорізькій області Тетяна Власова.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області, на базі відпочинку «Дніпровські зорі» сталося масове отруєння.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що база отдахы розташована на косі Пересип, що в курортній Кирилівці. І діти і дорослі були госпіталізовані з температурою близько 39 градусів, блювотою і діареєю.

Машини «швидкої» допомоги почали швидко вывощить людей. Перші вирушили в Акимовскую ЦРЛ, а інші, найімовірніше, доставлять в Мелітополь.

Серед захворілих найбільше вихованців дніпровського клубу дзюдо «Спарта». Хлопці з тренерами тільки вчора в обід приїхали на 10-денні збори.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові знімають з продажу курятину з-за небезпечних бактерій.

Також Знай повідомляв, як на ринках перевіряють овочі та фрукти на присутність небезпечних речовин.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині виявили курятину з небезпечними бактеріями.