Стало відомо про те, що на курорті під Одесою до берега прибило десятки мертвих птахів. На узбережжі варто неможлива сморід.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в селищі Затока, що в Одеській області. Відпочиваючі помітили, що у воді плавали десятки мертвих качок. Ролик опублікували в Telegram-каналі "Х**вая Одеса".

Очевидці говорять про те, що запах дуже неприємний на пляжі, і дихати практично неможливо. Всього, за весь час туристи побачили близько 50 мертвих качок. Поки що невідомо, що сталося з качками, і чому вони всі масово опинилися на березі.

Проте, одне зрозуміло вже зараз – видовище не для людей зі слабкими нервами.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Місцеві припускають, що причина смерті качок цілком може бути отруєна вода у морі. Фахівці раніше рекомендували ні в якому разі не вживати і готувати морепродукти, які ви власноруч виловили біля берегів, так як це може привести до летального результату. Отруйні речовини, які супроводжують «цвітіння» морської води, здатні накопичуватися в організмах морських мешканців.

У мерії стверджують, що зелені водорості нешкідливі. Комунальники просто прибрали більше 30-ти кубометрів прибитих до берега водоростей на пляжі «Лузанівка».

Нагадаємо, у берегів Австралії виявили морського гіганта з 10-метровим хребтом.

Як повідомляв портал Знай.иа, на береги Шотландії океан викинув останки рідкісного кита.

Також портал Знай.иа писав, що Патагонії палеонтологи відкрили новий вид динозаврів-мутантів.